PARTNERE

esser
AMC
geovision
geze
Global-fire-equipment
gunnebo
Hikvision
Honeywell
panasonic
paso
AMCC

PROJEKTET TONA

Ne sigurojme cilesi, garanci dhe sherbim profesional ne realizimin e puneve tona.
Ju ofrojme projektim, zbatim, shitje me shumice dhe pakice te produkteve ne fushat e telekomunikacionit, sistemeve te sigurise & integrimit te tyre si dhe automatizimit.

 • Vodafone, Tirane

  Vodafone, Tirane

 • Neptun,Tirane

  Neptun,Tirane

 • Albtelecom, Tirane

  Albtelecom, Tirane

 • Qendra Flagship, Durres

  Qendra Flagship, Durres

 • Megatek, Autostrada TR-DR

  Megatek, Autostrada TR-DR

 • Qendra Concord, Tirane

  Qendra Concord, Tirane

 • Spitali Shkoder

  Spitali Shkoder

 • Spitali Veterinar, Sauk

  Spitali Veterinar, Sauk

 • Spitali Amerikan, Tirane

  Spitali Amerikan, Tirane

 • Autocity, Autostrada TR-DR

  Autocity, Autostrada TR-DR

 • Dogana, Tirane

  Dogana, Tirane

 • Ambasada Amerikane, Tirane

  Ambasada Amerikane, Tirane

 • Ministria e Shendetesise, Tirane

  Ministria e Shendetesise, Tirane

 • Gjykata e Krimeve te Renda, Tirane

  Gjykata e Krimeve te Renda, Tirane

 • Hotel Regina,Rradhime

  Hotel Regina,Rradhime

 • Hotel Splendor, Dhermi

  Hotel Splendor, Dhermi

 • Union Bank

  Union Bank

 • Banka Credins

  Banka Credins

 • Banka Qendrore

  Banka Qendrore

 • ETC

  ETC

 • Tirana International Hotel

  Tirana International Hotel

 • Spitali Nene Tereza

  Spitali Nene Tereza

 • Globe Shops

  Globe Shops

 • Sky Tower

  Sky Tower

ÇERTIFIKIME TE KOMPANISE

Profili Kompanise

Njihuni me profilin e kompanise sone