• AUTOMATIZIMI

  WINMAG plis eshte software-I PSIM ne grupin Honeywell Security. Ajo u mundeson klienteve te integrojne dhe kontrollojne me shume se nje sisteme sigurie apo sisteme teknike ne nje platforme. Versioni me I ri I WINMAG plus fuqizohet nga integrimi i modeleve 3D te cilet lejojne informacionin e te gjitha eventeve brenda sistemit. Ajo mundeson vendndodhjen e lehte dhe nderveprimin e objekteve dhe kamerave ne grafika 3D.  Personalizimi me kerkese te perdoruesit pergjate konfigurimit eshte e mundur ne cdo kohe.

  Pse Ne?

  Me me shume se 20 vjet eksperience ne fushen e sistemeve te sigurise dhe nje fokus real ne sherbimet cilesore, ju mund te mbeshteteni tek ne per projektin e radhes.
  Ne ju ofrojme profesionalizem, garanci dhe sherbim 24 ore ne dite.

 • SISTEME CCTV ( Sistemet e vezhgimit me qark te mbyllur )

  Sistemet e vezhgimit me kamera  perdoren per te monitoruar njerezit qe hyjne dhe dalin nga ndertesat apo levizjet e personelit ne brendesi te ndertesave. Kompania jone  ofron nje game te gjere  produktesh  per te siguruar objekte te rendesise se veçante si parkingjet e makinave, zonat e brendshme publike dhe zyrat e stafit duke perdorur  marka te tilla si: Samsung Security, GeoVision Inc, HikVision dhe Grundig.

  Pse Ne?

  Me me shume se 20 vjet eksperience ne fushen e sistemeve te sigurise dhe nje fokus real ne sherbimet cilesore, ju mund te mbeshteteni tek ne per projektin e radhes.
  Ne ju ofrojme profesionalizem, garanci dhe sherbim 24 ore ne dite.

 • SISTEME KUNDRA ZJARRIT

  Siguria garanton cilesi te jeteses dhe komfort, arsye keto te rendesishme per jeten tone. Sistemet tona te sinjalizimit te zjarrit dhe detektorët e tyre plotesojne kerkesat me te larta ne menyre qe te shpetojne jete njerezish ne raste urgjente. Sistemet tona ESSER by Honeywell dhe Global Fire garantojne zgjidhje individuale per te permbushur te gjitha kerkesat tuaja.

  Pse Ne?

  Me me shume se 20 vjet eksperience ne fushen e sistemeve te sigurise dhe nje fokus real ne sherbimet cilesore, ju mund te mbeshteteni tek ne per projektin e radhes.
  Ne ju ofrojme profesionalizem, garanci dhe sherbim 24 ore ne dite.

 • SISTEME KONTROLLI

  Kontroll Aksesi eshte nje nga funksionet me komplekse ne boten e biznesit, i cili ndihmon ne rritjen e sigurise ne objektin tuaj. Global Net shfrytezon produktet e GeoVision, Honeywell Security NOVAR dhe GEZE per te arritur kete qëllim.

  Pse Ne?

  Me me shume se 20 vjet eksperience ne fushen e sistemeve te sigurise dhe nje fokus real ne sherbimet cilesore, ju mund te mbeshteteni tek ne per projektin e radhes.
  Ne ju ofrojme profesionalizem, garanci dhe sherbim 24 ore ne dite.

 • SISTEME NURSE CALL

  Sistemet Nurse Call jane sisteme te pavarura. Karakteristike e ketyre sistemeve eshte perdorimi per te dhene alarmin per ndonje keqfunksionim ose urgjence ne: spitale, objekte te kujdesit te larte, shtepi pleqsh etj.

  Çdo sistem ka sistemin e vet te furnizimit dhe te transmetimit, i cili eshte i pavarur nga te gjitha disiplinat e jashtme, dhe duhet te kontrollohet dhe monitorohet nga pajisjet e sistemit te thirrjes se vete infermiereve. Dhe kjo eshte arsyeja pse Globalnet punon me Ackermann nga Honeywell për sistemet Nurse Call.

  Pse Ne?

  Me me shume se 10 vjet eksperience dhe nje fokus real ne sherbimet cilesore dhe kenaqjen e konsumatorit, ju mund te mbershteteni tek ne per projektin e rradhes.
  Ne ju ofrojme nje sherbim profesional, te garantuar dhe ndodhemi ne sherbimin tuaj 24 ore ne dite.

 • SISTEME TELEKOMUNIKACIONI

  Seria Hybrex GDS eshte nje sistem hibrid komunikimi IP i cili kombinon avantazhet e sistemit tradicional te telekomunikacionit me ate VoIP. Duke patur mundesine per ndertimin e nje sistemi te pershtatshem per biznese te ndryshme, Global Net ka nje eksperience te madhe ne fushen e telekomunikacionit duke perdorur sistemet hibride te telekomunikacionit nga Auto Telecom Company.
  Panasonic eshte partneri yne ne sistemet e telekomunikacionit. Seria KX-NCP & KX-TDE mund te perdoren per te ndertuar nje sistem te plote IP. Seria KX-NCP & KXTDE ofron strandarde, funksione IP te reja qe rritin efikasitetin dhe zvogelojne koston e komunikimit.

  Pse Ne?

  Me me shume se 20 vjet eksperience ne fushen e sistemeve te sigurise dhe nje fokus real ne sherbimet cilesore, ju mund te mbeshteteni tek ne per projektin e radhes.
  Ne ju ofrojme profesionalizem, garanci dhe sherbim 24 ore ne dite.

 • SISTEME ALARMI

  Sistemet e alarmit duhet te perdoren per alarmet kudo ku jane te nevojshme. Keto sisteme jane veçanerisht efektive per ndertesat dhe dhomat ne te cilat njerezit nuk jane te trajnuar se si te veprojne ose jane vizitore, ose ku pajisjet e sinjalizimit vizual nuk mund te dallohen qarte. Sistemi i evakuimit zanor eshte perdorur kryesisht ne kombinim me nje sistem te sinjalizimit te zjarrit.

  Pse Ne?

  Me me shume se 20 vjet eksperience ne fushen e sistemeve te sigurise dhe nje fokus real ne sherbimet cilesore, ju mund te mbeshteteni tek ne per projektin e radhes.
  Ne ju ofrojme profesionalizem, garanci dhe sherbim 24 ore ne dite.

 • SISTEME AUDIO KONFERENCE

  Sistemi i konferences mundeson menaxhimin automatik te nje maksimumi prej 100 stacionesh. Te gjithe aktivitetet mund te menaxhohen nga njesia e kontrollit. Modalitetet e disponueshme te konferences per menaxhimin e sistemit jane ‘E HAPUR’, ‘MANUALE’, dhe ‘AUTOMATIKE’. Pjesemarresit qe duan te flasin, mund te vendosen ne radhe ne cdo moment gjate diskutimit. Ne modalitetet MANUALE dhe AUTOMATIKE, e drejta e fjales mundesohet nga nje operator (ne modalitetin manual) apo ne baze te nje pushimi te paracaktuar(automatike). Stacionet e delegateve mund te flasin sipas radhes se percaktuar nga njesia qendrore. Ne nje konference te HAPUR, te gjitha stacionet mund te flasin ne te njejten kohe. Kryetari mund te behet pjese e konferences permes Delegateve ose, nese eshte e nevojshme, te aktivizoje funksionin ‘Prioritet’ duke vendosur te gjithe stacionet e tjera ne pritje.

  Pse Ne?

  Me me shume se 20 vjet eksperience ne fushen e sistemeve te sigurise dhe nje fokus real ne sherbimet cilesore, ju mund te mbeshteteni tek ne per projektin e radhes.
  Ne ju ofrojme profesionalizem, garanci dhe sherbim 24 ore ne dite.