MIRËSEVINI NË GLOBALNET

Ne kujdesemi për sigurinë tuaj!

SHERBIMET TONA

SURVEJIM

SHERBIM 24 ORE

GARANCI

STAF PROFESIONAL

GlobalNet është një kompani e themeluar më 4 Tetor 2010 që realizon, dizenjim, projektim dhe zbatim në shitjen më shumicë dhe pakicë të sistemeve dhe produkteve në fushat e: kamerave të sigurisë, aksesit të kontrollit, telekomunikacionit, sistemeve të sigurisë, sistemeve nurse-call, sistemeve të konferencave dhe automatizimit, për realizimin e objekteve si qëndra biznesi, qëndra tregtare, aeroporte, institucione shtetërore, spitale, fabrika, vila rezidenciale etj .

Cilësia e sistemeve, produkteve dhe brandeve tona bën të mundur projektimin dhe zbatimin në kohë dhe me precizion të projekteve tona.  Stafi i kualifikuar është një komponent kyç në konsolidimin e kompanisë dhe në realizimin e projekteve. Shërbim 24 ore dhe përgjegjshmëri e lartë funksionimi. Për këtë arsye, kompania që në fillimet e saj dhe në vijim i ka kushtuar vëmendje të veçantë jo vetëm përzgjedhjes së punonjësve, por edhe trajnimit të tyre dhe motivimit.