COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Download Brochures
Download BrochureDownload Summary
sherbimet-ikona-8recovered
cctvcameras-ie-banner

Sistemet e Kontrollit me Kamera

Sistemet e vëzhgimit me kamera mund të përdoren për të monitoruar njerëzit që hyjnë dhe dalin nga ndërtesat, lëvizjen e personelit në brendësi të ndërtesave. Kompania jonë është në gjendje të ofrojë një gamë të gjerë të produkteve për të siguruar objekte të rëndësisë së veçantë, në parkinget e makinave, zonat e brendshme publike dhe zyrat e stafit duke përdorur  marka të tilla si Samsugn Security, GeoVision Inc, HikVision dhe Grundig

PERSE TE NA ZGJIDHNI NE

Me me shume se 10 vjet eksperience dhe nje fokus real ne sherbimet cilesore dhe kenaqjen e konsumatorit, ju mund te mbershteteni tek ne per projektin e rradhes.
Ne ju ofrojme nje sherbim profesional, te garantuar dhe ndodhemi ne sherbimin tuaj 24 ore ne dite.