COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Download Brochures
Download BrochureDownload Summary
pava

SISTEME AUDIO, & KONFERENCE

Sistemet e evakuimit zanor duhet të përdoren për alarmet kudo ku mund të priten. Këto sisteme janë veçanërisht efektive për ndërtesat dhe në dhomat në të cilat njerëzit nuk janë të trajnuar se si të veprojnë ose janë vizitorët, ose ku pajisjet sinjalizimit vizual nuk mund të dallohen të qartë. Sistemi i evakuimit zanor është përdorur kryesisht në kombinim me një sistem të sinjalizimit të zjarrit.

PERSE NE

Me me shume se 10 vjet eksperience dhe nje fokus real ne sherbimet cilesore dhe kenaqjen e konsumatorit, ju mund te mbershteteni tek ne per projektin e rradhes.
Ne ju ofrojme nje sherbim profesional, te garantuar dhe ndodhemi ne sherbimin tuaj 24 ore ne dite.

esser