COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Download Brochures
Download BrochureDownload Summary
telecommunication-systems

SISTEME TELEKOMUNIKACIONI

Seria Hybrex GDS është një sistem hibrid komunikimi IP, dhe kombinon avantazhet e sistemit tradicional të telekomunikacionit me atë VoIP. Duke patur mundësinë për ndërtimin e një sistemi të përshtatshëm për biznese të ndryshme. Global Net ka një eksperiencë të madhe në fushën e telekomunikacioniet duke përdorur sistemet hibride të telekomunikacionit
nga Auto Telecom Company.
Panasonic është partneri ynë më i ri në sistemet e telekomunikacionit. Seria KX-NCP & KX-TDE mund të përdoren për të ndërtuar një sistem të plotë IP. Seria KX-NCP & KXTDE ofron strandarde, funksione IP të reja që rritin efikasitetin dhe zvogëlojnë koston e komunikimit.

PERSE NE

Me me shume se 10 vjet eksperience dhe nje fokus real ne sherbimet cilesore dhe kenaqjen e konsumatorit, ju mund te mbershteteni tek ne per projektin e rradhes.
Ne ju ofrojme nje sherbim profesional, te garantuar dhe ndodhemi ne sherbimin tuaj 24 ore ne dite.